Het team

De organisatie van de Sinterklaasintocht in Zuidoost is in handen van een groep betrokken bewoners van Zuidoost. Het team is divers, zoals Zuidoost dat ook is en bestaat uit onder andere ouders, jongeren, kunstenaars en docenten. Samen met andere partijen, waaronder het stadsdeel en Winkeliersvereniging Amsterdamse Poort zetten zij zich in om er ieder jaar een ouderwets gezellig feest van te maken.

 

Vrijwilligers

De intocht kan niet plaatsvinden zonder vrijwilligers. Er zijn tientallen vrijwilligers die meehelpen. Zowel in de voorbereidende fase als bij de uitvoering zijn vrijwilligers betrokken. Dit project is een samenwerking tussen bewoners die Zuidoost een warm hart toedragen en professionals die bekend zijn met het opzetten van een groot evenement in openbare ruimtes.

Voor de intocht van 2018 zijn wij nog op zoek naar kinderen die Sinterklaas willen helpen als mini-Sintjes. Geef je op en bezorg kinderen in Amsterdam Zuidoost een feestelijke dag! Alle kinderen die deel willen nemen aan de optocht zijn van harte uitgenodigd. Mail voor meer informatie naar mail@sintinzuidoost.nl.